El eftersyn

Har din bolig skjulte overraskelser? eller står du og skal købe eller sælge dit hus? Så er det måske en ide at overveje at få efterset din elinstallation.

Fra 1. maj 2012 er det lovpligtigt at få lavet et eleftersyn i forbindelse med hushandel, hvor der skal tages en ejerskifteforsikring. Et eleftersyn er en stikprøvevis gennemgang af boligens installationer, hvor de tilgængelige installationer undersøges. Eleftersyn må kun udføres af autoriserede elinstallationsvirksomheder.

Et eleftersyn sikre, at parterne i en bolighandel opnår vished for elinstallationens elsikkerhedsmæssige tilstand. Ved at vælge Altek Electric til at udføre dit eleftersyn, kan du vide dig sikker på, at eleftersynet bliver udført af en kvalificeret og erfaren fagspecialist. Altek Electric er en autoriseret elinstallationsvirksomhed, der er medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation.

Hvis eleftersynet påviser, at der er ulovlige elinstallationer i boligen eller funktionssvigt, kan Altek Electric desuden give et overslag eller et skøn på prisen for at udbedre forholdene.

Prisen for udførelse af eleftersyn ligger mellem 1.577 kroner og 3.327 kroner. Kontakt os for yderligere information på tlf. 2277 3075

Du kan læse mere om eleftersyn, ved at kigge på dokumentet eller på tekniq.dk Hvad koster et eleftersyn? Hent dokumentet her.